maandag 16 september 2013

Met de beachflag opvallen


Beachflag voor beurs en vestiging

Gebruik de beachflag om een aanwezigheid te zijn! Om op te vallen op een beurs of in de straat waar u bent gevestigd maakt u handig gebruik van de beachflag. De beachflag torent boven alles en iedereen uit en daardoor valt het direct op. Wilt u ook duidelijk herkenbaar zijn voor de passant laat uw logo of bedrijfsslogan op de beachflag drukken. Het is een  handige manier om meer aandacht te trekken zodat uw onderneming meer naamsbekendheid krijgt. Trek meer consumenten aan om meer winst te draaien door opvallend met een beachflag aanwezig te zijn.

Beachflag en beurspromotie

Staat u op een beurs dan moet u veelal concurreren met andere stands. Om dan goed op te vallen maakt u van een beachflag gebruik. Het valt direct op waarbij uw bedrijfsgegevens voor iedereen helder zijn. Diegene die naar u op zoek is zal u dan ook snel vinden. Omdat er bij vele beurzen ook opnamen worden gemaakt kunt u met de beachflag gratis in de publiciteit komen. Val ook op door de beachflag in te zetten voor uw bedrijfspromotie.

Opvallen in winkelstraat: beachflag

Een beachflag is een object waar men niet zomaar aan voorbij kan lopen. Het vormt een heldere inrichting van het straatbeeld waarbij het voor de passant direct helder is wat er valt te halen. Door meer klanten van straat uw winkel binnen te trekken kunt u veel extra omzet bewerkstelligen. Bestel ook de beachflag om meer kopende consumenten binnen te halen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten